Toonaangevend in lifestyle publieksevenementen

Liefde en passie voor het vak

 

Wim van Eendenburg, eigenaar van Estate Events, is ruim 25 jaar actief in de evenementenbranche. Begonnen in 1996 als beursorganisator voor de Home and Garden Fair op het bekende Landgoed Beeckestijn en in datzelfde jaar ook gestart met de Country Living Fair op Kasteel Vorden. In 2001 beide events onder de vlag van Estate Events deze voortgezet. Inmiddels zijn hier voor in de plaats andere en hedendaagse ‘high end’ events gekomen. Van 2012 tot 2017 ZomerFair Soestdijk  op Paleis Soestdijk, in 2023 voor de vijftiende maal Spirit of Winter, waarbij Paleis Het Loo is ingeruild voor Paleis Soestdijk en de Kerstfair op Huis Doorn gaat in 2023 al weer voor de zevende keer gehouden worden. Allemaal succesvolle events op schitterende locaties met Paleizen en Landgoederen als achtergrond decor.
Wim: “Elke keer is het weer een uitdaging om een succesvol event neer te zetten en dat doe ik na 20 jaar nog steeds met dezelfde liefde en passie als toen ik begon. Geen grotere voldoening dan blije standhouders en bezoekers!”

 

Organisatie

 

De productie en organisatie van de events  wordt ondersteund door een groot en hecht team van medewerkers. Van kassadames, hostesses, verkeersregelaars, technici tot op- en afbouw personeel. Daarbij is er een nauwe samenwerking met Claudia Beaumont en haar bedrijf Claudia Beaumont Organisatie & Advies. Na 17 jaar onder andere succesvol Country Fair Doorn, later Puur Doorn, georganiseerd te hebben, besloot Claudia na een korte ‘sabbatical’ de draad weer op te pakken. Inmiddels al weer voor het tiende jaar is Claudia de steun en toeverlaat op het gebied van standhouder werving en selectie, multimedia campagnes, communicatie en alles wat er komt kijken voor de ‘look and feel’ van de events.

Estate Events staat voor tot in de kleinste detail goed georganiseerde succesvolle events met de welbekende attente service gerichtheid naar haar standhouders en bezoekers!

Spirit of Winter
Kerstfair Huis Doorn